Er zijn
4plekken
beschikbaar
Meer info? Bel ons: 00351 964 235 864
Data: 6 - 13 juni 2020 Plaats: São Martinho das Amoreiras

Download brochure en ontvang een voucher t.w.v. €25,-


Download brochure

Schilder vakantie in juni in Portugal

Al sinds 2001 vinden op Monte Maravilhas schilderweken plaats waar zowel cursisten als docenten veel plezier aan beleven. Het landschap met zijn schuurtjes, waterputten, bloemen, planten, bomen en uitzichten is bijzonder inspirererend en de omgeving is heerlijk stil en rustgevend.

Schilderweek

Een 8-daagse schilderweek biedt de mogelijkheid om creatief bezig zijn en ontspannen vakantie vieren met elkaar te combineren. Naast het tekenen en schilderen is er volop ruimte om te genieten van het landgoed, de rust en de ruimte. Zwemmen, uitstapjes maken, wandelen, fietsen, een goed boek lezen, luieren... het is allemaal mogelijk.

Docent

Voor een schilderweek op Maravilhas hoef je geen ervaring te hebben met tekenen of schilderen. Of je nu een ervaren kunstenaar of beginner bent: we nodigen je van harte uit om te komen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van William Emans, een Nederlandse docent en  beeldend kunstenaar. Zijn insteek is niet het resultaat maar het in contact komen met je eigen, innerlijke creativiteit.

Logies

De 8-daagse schilderweek is op basis van logies en vol pension. Je slaapt in een heerlijke 1- of 2-persoonskamer in één van onze vakantiehuizen die stuk voor stuk een schitterend uitzicht bieden. Als je liever kampeert kan dat ook. Op onze kleinschalige camping hebben we goede voorzieningen en mooie ruime plekken voor een tent of caravan.

Maaltijden

Het team van Maravilhas besteedt veel zorg aan de maaltijden. Je kunt dan ook dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt en een smakelijke lunch. 's Avonds schuif je met z'n allen aan bij het vegetarisch diner dat met veel verse ingrediënten en liefde is bereid. Als dat geen vakantie is!?

Meer informatie

Download hierboven de brochure voor meer informatie over de 8-daagse schilderweek. Hopelijk word je net zo enthousiast als wij en zien we je binnenkort in ons inspirerende paradijs in de Alentejo!

Programma schilder vakantie

Dag 1: aankomst Monte Maravilhas (v.a. 14.00 uur)
Dag 2 t/m 7:
08.00 – 09.00 uur meditatie, elke dag een andere techniek
09.00 – 10.00 uur ontbijt
10.00 – 13.30 uur schilderen en tekenen o.l.v. docent
13.30 – 14.30 uur lunch
14.30 – 19.00 uur vrij (individueel schilderen, zwemmen, wandelen, fietsen, massage etc*)
19.00 – 20.30 uur diner
Dag 8: vertrek na ontbijt of verlenging van verblijf
* op dag 5 gaan we gezamenlijk naar de Atlantische kust voor strandpicknick